Docenten - Muziek Collectief Langedijk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Docenten

Monique Jansen

Monique heeft gestudeerd aan de conservatoria in Alkmaar en Maastricht. Na haar afstuderen heeft zij bij verschillende muziekscholen in Noord Holland gewerkt en werkt zij momenteel bij Cool kunst en cultuur te Heerhugowaard. Hier verzorgt zij de dwarsfluitlessen en projecten op basisscholen waarbij de dwarsfluit centraal staat. Monique geeft onder andere privé en duolessen.
Telefoon: 0642658513 of mail: monique.dwarsfluit@xs4all.nl

Henk Vasbinder

Henk is begonnen op 11-jarige leeftijd met orgelspelen en op zijn 15e verzorgde hij zijn eerste bruiloft tezamen met een drummer. Op 17-jarige leeftijd werd hij gevraagd om in de top 40 band Robert Stanley  and the Vips te komen spelen. Hier deed hij veel ervaring op en het was natuurlijk helemaal te gek om als 17-jarig jochie door heel Nederland te toeren en in allerlei dancings en zalen te spelen.

Het muziekvirus had hem goed te pakken en na de HAVO te hebben afgerond ging hij Hammond Orgel studeren aan de Muziek Pedagogische Academie in Alkmaar bij Peter Rijs. Na in 1984 zijn studie te hebben afgerond is hij gaan werken op diverse muziekscholen in NoordHolland.
Door de opkomst van het keyboard heeft Henk de applicatiecursus "keyboard" aan het conservatorium gevolgd bij dezelfde docent en werkt  nu al weer heel wat jaren met veel plezier bij  en COOL kunst en cultuur te Heerhugowaard en Muziekcollectief Langedijk.
Telefoon 0610122641 of mail naar henkvasbinder@hotmail.com

Ben Wezel

Ik was een jongen van negen jaar toen ik begon met muziek spelen. Dat was op de klarinet, een instrument waar ik nog steeds dol op ben. Het voegt zich namelijk probleemloos naar de verschillende muziekstijlen die ik graag speel. Niet alleen klassiek of jazz... ik kan en wil niet hoeven kiezen. Dat bleek al op het conservatorium. Ik ben afgestudeerd op klarinet en daarna ook op saxofoon.
Momenteel ben ik werkzaam bij Triade in Den Helder, Artiance in Alkmaar en Cool te Heerhugowaard.

De veelzijdigheid die de instrumenten mij bieden voer ik graag door in mijn lessen. Naast de techniek van het spelen kan ik je trouwens ook helpen met muziektheorie en solfège.
Mijn liefde voor jazz kan ik kwijt in een tweetal ensembles: het Triade Jazz Combo is een kleine bezetting waarmee ik verschillende soorten jazz met leerlingen instudeer. Bij de Triade Big Band kan ik mijn dirigentenopleiding in praktijk brengen.

Behalve spelen, vind ik het ook erg leuk om te arrangeren en te componeren. Ik doe dit voor verschillende bezettingen. Voor dit onderdeel van mijn werk heb ik een muziekuitgeverij opgericht. Informatie kun je vinden op de website.

Conservatorium Alkmaar: hoofdvak klarinet (1987) en saxofoon (1990) Opleiding dirigent (1985)
Aantekening Lichte Muziek: jazz en pop (1987)
telefoon 0654912405 of mail naar benwezel@gmail.com

Wim Kueter

Wim Kueter is gediplomeerd gitaardocent en gitarist met jarenlange ervaring in het lesgeven aan diverse muziekscholen in de regio.
In 1981 behaalde ik mijn diploma “klassiek gitaar” aan de Muziek Pedagogische Akademie te Alkmaar  bij Hans de Weerd.
In 1986 behaalde ik het diploma gitaar LM ( Conservatorium te Alkmaar) bij Hans Kunneman.
Bovendien ben ik de schrijver van diverse lesboeken voor gitaar en actief als freelance gitarist.
Telefoon 0610500875 of mail naar kueter@planet.nl

Jeroen Sondaar

Ik ben Jeroen Sondaar en geef slagwerkles (drums, melodisch slagwerk)
Na de muziekschool heb ik de opleiding “slagwerk ”gevolgd aan het conservatorium te Alkmaar.
Als allround slagwerker heb ik meegespeeld in diverse bands en ensembles en
ben nog steeds actief, o.a. als vibrafonist en percussionist bij de jazz-formatie JazzInDeed
Ik heb aan verschillende muziekscholen en drumbands lesgegeven en ben sinds 2009 verbonden aan de muziekschool Artiance te Alkmaar. Tevens geef ik ook drumles bij de muziekschool “De Oerknal” op de donderdagmiddag en avond. Voor meer informatie, check mijn website! www.drumschooljeroensondaar.nl

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is vanaf het begin van een studie een gemotiveerde leraar te treffen, die het enthousiasme voor zijn vak op de leerling weet over te brengen.
Voor mijzelf is dit bepalend geworden voor mijn levensloop tot nu toe, want uiteindelijk is daardoor mijn hobby mijn beroep geworden.
Groeten, Jeroen
Telefoon 0642296136 of mail naar j.sondaar@quicknet.nl
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu